Post by blocavovtica on Feb 12, 2022 4:46:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho výdrž hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Pokud se chystáte vylepšit vybavení, musíte se dívat na reklamy. Pokud ne, budete hrát stejnou úroveň 50krát, abyste získali dostatek peněz na vylepšení
Hra se mi líbí, ale je pro mě trochu zrychlená, nemůžu říct, že je odpočinková, prostě na tuto hru nemůžu jít dostatečně rychle
Kvůli tomu si musíte kupovat rubíny, abyste se vůbec dostali na úroveň 3, strašná, nenechte si tuto hru nasrat a musíte zaplatit, abyste dokonce prošli úrovní
Instalováno před čtením recenzí. Poté jej okamžitě odinstalujte.
Tuto hru zatím miluji, je s ní velká zábava. Občas vás to nutí rychle přemýšlet. Má spoustu různých jídel k výrobě a podávání!! 😊
Zatím jsou úrovně skvělé, řeknu více, jak budu postupovat.
Cooking Sizzle: Master Chef จำลองสถานการณ์ vmbd
Láska k vaření hra je tak zábavná
Skvělé hry 👍👍
Musíte použít příliš mnoho drahokamů k nákupu boosterů, ve třetí restauraci je nemožné projít měřenou úroveň bez boosterů. Hra stojí příliš mnoho skutečných peněz!!!
Nemohu stáhnout novou verzi. Ale hra se mi líbí.
Myslím, že od této hry můžeme zlepšit naši trpělivost
hra Nace'
Cooking Sizzle: Master Chef ማስመሰል cwp
Dobrá hra, ale nemůžu se dostat z 1. restaurace. Je příliš tvrdý příliš rychle.
Skvělé hry a neustále se obtěžují kupováním balíčků
Stejné úrovně jsou opravdu těžké a my potřebujeme způsob, jak získat více diamantů
Jakou hromadu odpadků jsi snědl uvízl na jedné úrovni na 2 dlouho a že až to bude nudné, měl bys s tím něco udělat, že jsem uvízl na úrovni 9 resteruant 1, takže to smažu
Hodnotil jsem tuto hru 5 hvězdičkami, protože její grafika je opravdu dobrá, ve skutečnosti je vynikající, prosím udělejte dowloud tato hra je skvělá, ale není plynulá
Je tam spousta reklam
Hry o vaření jsou plné toho, že zůstanete navždy na stejné přehradě
Zábavné trávit čas
Zatím dobré
Game of Warriors உத்தி lulc
V žádném případě nemůžete udělat croissanty a věci, že rychlá hra není zábavná, je to stresující
Čas je velmi krátký, ale úkol je na vysoké úrovni. Měli byste dát více času na její dokončení, jinak je tato hra dobrá.
Patetická zkušenost. Jsem za 1 minutu hraní. Ui ztuhl. Vynucený pokus přimět mě k nákupu. Nemůžu uvěřit, že jsi byl nominován na ceny za nejlepší hry
Je to dobrá hra
Trochu rychle
Tato hra mě opravdu baví
Nesnáším tuhle hru 😠
Tu hru opravdu miluji, ale už se nehraje v úrovni 7
Tohle je moc pěkná hra. ale když prohraju tak to trvá dlouho a nebaví mě to
Neustále zamrzá.
Nejsem tak rychlý, ale líbí se mi to
🤔🤨
Strašná hra. Nemyslím si, že jsem se dostal přes číslo 7, než mě chtěli koupit. Neztrácejte čas, chamtiví míšenci
Hra byla v pořádku, ale mohl jsem použít trochu více peněz
Miluji tuto hru Miluji jídlo je dobré 💞💞🎂
Miluji tuto hru, až donedávna nevidím denní dárky a časovač začíná před skutečnou hrou. To není cool.
Je to dobrá hra a líbí se mi.😃😃😀😀🙂🙂😃😀
Líbí se mi tato hra, ale v posledních několika dnech možnost videa pro extra čas zkrátila čas navíc, životy se pravidelně nedoplňují a denní dárky se neobjevují (ne kritické, ale pěkné). Také jsem si všiml, že čas odpočítávání často začíná před zahájením hry. Doufám v nějaké opravy tohoto...