Post by blocavovtica on Feb 12, 2022 4:36:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch arany ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
A legrosszabb játék. Nagyon késő volt a következő szintek feloldásához
Addiktív és szórakoztató! Szeretem ezt a játékot az egyszerű tény miatt, hogy kihívást jelent, addiktív, és őszintén szólva egyszerűen nagyszerű játék! Ezzel a játékkal soha nem unatkozom! 💚
Crazy Cooking - Star Chef Casual ikaa
Szórakoztató játék sok játékidővel
Ez a játék nagyon szép 🐩🐽🌹🌹🌹🌹
වපර ල
Jobb lenne, ha szinte minden nem kerülne több mint 3 gyémántba.
A pörgetés csak csal, amikor az érméimmel pörgetek, érmét hoz ki belőle, soha nem adott nekem gyémántot, kérlek módosítsd ezt
nem tudom telepíteni, kérlek segítsetek
nagyon jó lány, imádom és te is szeretni fogod
Crazy Cooking - Star Chef Gündelik wsw
wow, ez csodálatos, tetszik, de több drágakövet kellene adniuk nekünk
Ez egy nagyon jó főzős játék
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Arkádové kapl
Semmit
ez egy klassz játék. Szeretnék főzni és tálalni... ennyi, köszönöm...
Számomra sokkal addiktívabb és szórakoztatóbb volt a kikapcsolódás, ezért úgy gondolom, hogy ezen a játékon a vevőkre tudtam koncentrálni, akik saját ételeiket rendelik és szervezik az étteremben.
Nagyon szórakoztató játszani, de nagyon nehéz lesz
Túl sok reklám, ha kevesebb, mint ez a jó játék
sokáig tart, hogy drágaköveket szerezzen, de szórakoztató
Egy éve nem történt frissítés
Jó
Ez egy nagyon szép játék, de nagyon nehéz, ha folytatódik.
Nagyon szórakoztató rendben. Kivéve, hogy lehetetlen minden szinten átjutni sok érme elköltése nélkül, de egyik nap meg fogom győzni a rendszert. Nem bánom a költekezést, de ez csak két szintet ér el. Menj, képzeld.
Ez a játék szar, hogy nem tudod elérni a 13. szintet, kombókat akar, és nem ad semmit. Törölni fogom, ha tovább megy
Nagyon szórakoztató, szeretek kihívásokat támasztani magammal, látva, milyen gyors és pontos tudok lenni, leginkább a frissítést szeretem!
Azt mondhatom, hogy ez az alkalmazás az egyetlen olyan alkalmazás, amely a legtöbbet tartalmazza. a hozzáadások közül. amelyek folyamatosan pukkannak
Csakúgy, mint a főzési láztól, hogy más éttermekbe kerüljön a drága. FAIL
Imádom ezt a játékot, de a gyöngyszem a koko
Több lehetőség kellene a gyémántokhoz. Túl sokba kerül a frissítés. A játékok lassúak, mert sosincs elég gyémánt.😒
szép. kicsit lassú
Valójában ez a legjobb főzős játék, amivel valaha találkoztam, a nagyhúgom ajánlja nekem, úgy játszik ezzel a játékkal, mint egy nagyon őrült lol, de kérlek, dolgozz a drágaköveken, nagyon nehéz megszerezni ❣️❣️
Amikor befejezek egy kört, egy hirdetés jelenik meg, és nem záródik be. Ezért nem kapok drágaköveket vagy pontokat. Nem költhetek pénzt olyan rendszerre, amely tisztességtelen, és csak ingyen adom.
A hirdetések. Nagyon sok hirdetés 😖
MINDEN ALKALMAZÁSI RÉSZ ÁRA
Jó, de 36. szinten vagyok, szeretnék egy fánkkert éttermet, várom
Imádom ❤😘ezt a játékot, mert ebben a játékban megtanulunk főzni
Minek kell a fejlesztésekhez pénz is és gyémánt is?Gyémántot nehezen lehet szerezni,max ha költesz igazából a játékra.Ezek a kedvenc játékaim pedig.
Szórakoztató játék, de sokáig tart a Jem megszerzése, és csak két Jemet kapsz, amikor végre megszerezted őket, így túl sokáig tart a frissítés.
A hirdetések folyamatosan lefagyják a játékot, és újra kell indítani. A szüneteltetés a játékot is lefagy. Jó játék lenne bosszúságok nélkül
Nagyon szeretem ezt a játékot, mert nincsenek reklámok, ami a legtöbb játékban van, ami elég frusztráló 😊😊
Tetszett a játék, de nehéz gyémántokat keresni, még mindig nem távolítod el a hozzáadásokat. Szintén szinte bármi vásárlásához szüksége van legalább egy gyémántra. Tehát jobb lesz, ha növeli a gyémántszerzés lehetőségét, csak akkor adhatok öt csillagot.
Csak több gyémántot kell adnod, hogy frissíthessünk..mikor nyílik új étterem?...
Szép játék gyerekeknek
Olyan ez, mint a főzési láz, de nagyon egyszerű, nem a legjobb, de szerintem főleg gyerekeknek való
Túl sok hirdetés, ezt a játékot fizetni kell, és sok valódi pénzt kell fizetni, hogy mindezt játszhassa. Hol vannak azok a játékok, amelyeket a teljes játékhoz vásárolsz? elegem van az ilyen játékokból!
Ez egy fantasztikus játék. Nagyon szeretem ezt a játékot😘😊👍👌
Nagyon élvezem.de ugyanakkor függőséget okozó játékot.és kicsit csalódott is.bcos szeretnék egy gyöngyszemet szerezni.de ez a lehetőség.nem nekem való lol.mint anya.azt hiszem,az én gyerekem az első.lol.de ígérd meg, hogy jó játék
Most kezdtem el játszani, később frissíteni fog!
Nagyon szép játék
Többnyire kemény szint
lassú a vontatásban